Demanen 25 anys de presó per a un home acusat de matar el seu cunyat

El judici contra Sergey S, acusat d’assassinar el seu cunyat a l’octubre de 2005, ha començat avui a l’Audiència de Barcelona. La víctima treballava com a cambrer al restaurant Botafumeiro. La Fiscalia demana 25 anys de presó i indemnitzacions de 250.000 euros per a l’acusat, mentre que la defensa sol·licita l’absolució.

Segons el Ministeri Públic, Sergey S., de 29 anys, va arribar a l’Estat espanyol a finals del 2002. La seva germana el va acollir al pis on vivia amb la seva parella, Manuel A.P. Les seves estades, però, eren intermitents. Des de Nadal del 2004 a maig del 2005, les relacions “es van enterbolir”, amb “freqüents” discussions entre la parella i Sergey S., fins que el van convidar a anar-se’n.

El 10 de setembre del 2005, Tatiana Z. va tornar a Rússia breument per visitar els seus familiars i un fill d’una relació passada. En les mateixes dates, l’acusat també va voler tornar al seu país, però no va poder sortir d’Espanya. Així, el 6 d’octubre Sergey S. va anar al pis del cunyat a demanar-li diners. Com no li va voler donar, li va clavar 40 ganivetades amb un ganivet de cuina i va amagar el cadàver sota un llit del pis. Els Mossos van trobar el cos pocs dies després, alertats pels companys de feina del Botafumeiro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *