Exe Arquitectura dissenyarà els pisos de la Cibeles

Els encarregats de planificar els habitatges del Fòrum 2004, l’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell, la botiga de Bóboli al carrer Gran i l’Hotel Drassanes, entre d’altres projectes, dirigiran ara els habitatges per a gent gran a l’antiga sala Cibeles del carrer Còrsega. Exe Arquitectura ha estat escollit guanyador d’entre els sis finalistes que al juny van presentar les seves propostes que havien de servir de base a la redacció del projecte i a l’estudi de seguretat i salut (vegeu L’Independent núm. 255). El jurat, format per representants d’Urbanisme de l’Ajuntament, dels Serveis Tècnics del Patronat Municipal de l’Habitatge (PMHB) i del Districte, han valorat aspectes com la qualitat arquitectònica, l’aplicació de criteris d’arquitectura bioclimàtica i el rendiment de superfícies construïdes. Les obres al solar de la Cibeles s’iniciaran al llarg de l’any 2009 i suposen l’edificació de 40 habitatges per a gent gran i 65 places d’aparcament. Exe Arquitectura va crear-se l’any 2004 de la fusió de dos estudis amb més de dotze anys d’experiència. El despatx ha fet plànols per a l’Ajuntament, el Patronat Municipal de l’Habitatge, Gisa i Bagur. L’obra Casa GP a Riudarenes, d’Exe Arquitectura, ha estat seleccionada com a obra finalista dels premis FAD 2008.