L’IES Vila de Gràcia instal·la aules als vestíbuls

L’aprovació en el ple d’aquesta setmana del pla urbanístic del carrer Neptú 12 amb escola bressol, poliesportiu i aparcament ha confirmat que l’IES Vila de Gràcia no disposarà de l’aulari gràcies al qual podria haver ampliat les seves instal.lacions. En una decisió salomònica d’Educació i a la vista que també han estat ‘expulsats’ de l’espai que usava al CEIP Jujol, l’institut ha hagut de construir dues aules en espai de vestíbuls.

Dotze anys d’equilibris i estretors han passat a l’IES Vila de Gràcia des que va començar a utilitzar aquell llunyà 1996 dues aules del CEIP Jujol per als alumnes de batxillerat, els que podien sortir i travessar el carrer lliurement. Anys també de promeses des de l’administració perquè la necessitat d’aules es cobriria amb l’equipament veí del carrer Neptú. Finalment, però, la pressió social per prioritzar escoles bressol públiques ha determinat que l’institut es quedi sense la promesa i hagi hagut d’aixecar dues aules per a 60 alumnes de segon de batxillerat dins mateix de les seves instal·lacions, perdent espai que fins ara es destinava a vestíbuls de les plantes 3 i 4. Dotze anys després, també, la majoria d’alumnes continuen fent l’hora del pati al carrer. Només els més joves pugen al terrat per separat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *