L’Heliogàbal celebra tretze anys amb un espectacle que barreja poesia i rock

Mishima, Cabo San Roque, Manos de Topo i The New Raemon són només alguns dels grups que han passat en aquests últims anys per l’Heliogàbal, un centre neuràlgic dels dispersos creadors de Gràcia, com els habituals el defineixen. L’Helio, que ha esdevingut una plataforma de llançament de bandes que ara triomfen en el panorama musical, celebra aquest diumenge el seu tretzè aniversari amb Declamant’n Roll. Tretze anys programant recitals de poesia i concerts de tots els estils a la Vila. És l’Helio, el local de Ramon i  Cajal que avui ja és un referent entre els espais que programen a la ciutat. Per celebrar aquest aniversari, l’Heliogàbal acull un espectacle poètico-musical que comptarà amb Enric Casasses, Lucas Quejido i Usted es un colectivo, a més d’altres noms habituals que estan pendents de confirmar. Declamant’n Roll és un recital de lletres de cançons de rock, la majoria traduïdes, que un cop llegides també es podran escoltar. “Esperem que els espontanis que vulguin, pugin a l’escenari per sumar-se a la lectura”, explica Hara Kraan, una de les programadores de l’Helio.