El Mercat de l’Abaceria presenta la campanya ‘Bossa Solidària’

En el marc del Dia Mundial de l’Alimentació, Acció Escolta de Catalunya presenta la campanya Bossa Solidària al mercat de l’Abaceria. Es tracta d’una recollida de menjar fresc i queviures que tindrà lloc aquest dissabte 18 per denunciar la manca d’igualtats d’oportunitats i reivindicar la necessitat d’un canvi de plantejament en el consum apostant per assumir una ciutadania cívica i activa. En aquesta dotzena edició, el projecte té el lema de Bossa solidària-bossa saludable! per continuar conscienciant en uns hàbtis que ja es van introduir en la campanya del 2006 i sobre els quals es va aprofundir al 2007 amb l’edició de la guia Tastets de la Mediterrània. La recollida d’aliments començarà a les 10 del matí i acabarà a les 13 hores.