El Correllengua commemora el centenari de l’estelada

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) de Gràcia ha decidit unir-se a la commemoració del centenari de l’estelada. En el marc del Correllengua que es realitza aquest dissabte a la plaça Rius i Taulet, l’entitat acollirà l’exposició itinerant amb plafons explicatius sobre la història de la bandera independentista. Així mateix, també es commemorarà els 800 anys del naixement del rei Jaume I amb una obra de teatre del grup Els Pirates. La ja tradicional jornada anual per fomentar l’ús social del català s’iniciarà amb un dinar popular a les dues del migdia, que serà el preludi dels jocs de sobretaula que han preparat els organitzadors per pair l’àpat. A partir de les cinc de la tarda la jornada viurà el seu moment àlgid amb un ampli ventall d’activitats adreçats a tota la família. Hi haurà fira d’entitats, animació infantil i una xocolatada popular. La música de Narcís Perich i la Caravana de la bona sort posaran el punt final aquesta nova edició del Correllengua.