La unitat mòbil del Banc de Sang s’instal·la aquesta tarda als Jardinets

Amb una vegada no n’hi ha prou. Vine a donar sang. Aquest és el lema del Banc de Sang i Teixits, que avui s’instal·la als Jardinets de Gràcia entre les 16.30 i les 20.30 hores. Al llarg d’aquestes quatre hores les persones que vulguin donar sang poden fer-ho en un autobús mòbil. Aquesta recollida s’emmarca dins d’una activitat conjunta amb l’IES Vila de Gràcia, que durant les últimes setmanes ha rebut unes xerrades informatives per conèixer el perquè és important la donació de sang i quina és l’actual situació a Catalunya. A més, els joves estudiants participen avui en aquesta campanya de recollida fent-ne difusió i explicant als vianants la necessitat de ser donant.

El Banc de Sang i Teixits recorda que pot donar sang qualsevol persona sana entre els 18 i els 65 anys que pesi més de 50 quilograms. A diferència de quan es fa una anàlisi de sang, per fer una donació, no cal estar en dejú. El fet de tenir el colesterol elevat i de prendre medicaments no són impediments per donar sang.

1 thought on “La unitat mòbil del Banc de Sang s’instal·la aquesta tarda als Jardinets

  1. Us felicito per donar la informació del banc de sang. Es important saber on és la unitat mobil per que avui dia ja se sap que, amb la feina, l´estres i tot plegat no tenim temps per res però la gent que donem sang sempre trobem el moment per fer la valuosa donació. Endavant amb el diari, ho feu molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *