El juvenil de l'Europa resta a l'espera d'un miracle per salvar la categoria

Quan falten només dues jornades per acabar la lliga del grup 3 de Divisió d'Honor juvenil, l'Europa està a punt de perdre la categoria sinó es produeix un miracle, és a dir, que els dos equips que ara mateix té per davant punxin en els dos partits que encara s'han de disputar. L'Europa amb 27 punts és tercer per la cua, mentre que La Salle (29 punts i primer del descens) i el Ferriolense (31 i en zona de salvació) són els dos rivals dels qual dependran els escapulats. Per començar, els graciencs han de sumar els sis punts i esperar que el Ferriolense només en sumi dos i La Salle quatre. Una cosa si que té a favor l'Europa: el gol average amb tots dos rivals. L'any passat la salvació va arribar in extremis en el darrer minut de l'últim partit. Aquesta temporada els joves escapulats esperen repetir la proesa. De moment, la primera final es disputarà el proper diumenge al Nou Sardenya davant el Lleida. Si a la propera jornada el Ferriolense suma els tres punts o els escapulats no sumen, el juvenil gracienc ja seria equip de la lliga Nacional.