L’equip de waterpolo del Catalunya estrena la nova piscina amb una victòria

L’equip de waterpolo del Club Natació Catalunya ha tornat a disputar un partit a casa cinc anys després del tancament de les instal·lacions pels problemes estructurals que presentava. Ho ha fet davant l’Universitat Autònoma amb un resultat final de 9 a 7, la qual cosa el situa a falta de tres jornades per acabar la lliga en la zona tranquila de la classificació. Ha hagut de passar un lustre perquè l’històric equip que als noranta va aconseguir coronar-se com el millor de l’estat i, en una ocasió, campió d’Europa pugui tornar a casa, a la nova piscina del club. Durant aquests anys l’equip ha passat de Divisió d’Honor (la primera categoria estatal del waterpolo) a segona divsió (la tercera categoria). Després que en la passada campanya el conjunt entrenat per Tato García aconseguís l’ascens a primera divisió, aquest any ha seguit una línia ascendent que a final de temporada l’ha dut a convertir-se en un rival molt difícil de véncer. Amb la nova piscina ja en funcionament i amb la seguretat que l’any vinent continuarà a primera divisió ara només queda tornar a apostar per un equip gracienc que no fa tan era conegut com el dream team del waterpolo europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *