Els Castellers de la Vila de Gràcia descarreguen un 4 de 7 i un 3 de 7 a l’Eixample

Els Castellers de la Vila de Gràcia van actuar diumenge als Jardins de Montserrat, juntament amb els Xiquets de Reus i la colla de Sants. Els de la camisa blava van aconseguir descarregar un 4 de 7, un 3 de 7, un 4 de 7 amb agulla i el pilar de 5.

La propera actuació de la colla gracienca serà el proper divendres 3 d’abril a les nou del vespre amb motiu de la cloenda del Festival Tradicionàrius. En aquesta actuació també hi actuaran les Colles de Cultura Popular de Gràcia.

, ,

1 thought on “Els Castellers de la Vila de Gràcia descarreguen un 4 de 7 i un 3 de 7 a l’Eixample

  1. Està molt bé aquesta notícia, però el titular no és molt correcte, ja que té més mèrit descarregar el 4 de 7 amb l’agulla (l’altre castell que es va fer), que no pas els dos que destaqueu al titular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *