Laperla29 torna a la Biblioteca de Catalunya amb ‘El rei Lear’

L’ancià rei Lear decideix dividir el seu regne entre les seves tres filles guiant-se per l’amor que demostra cadascuna. Comet l’error, però, de dividir les terres entre les seves dues filles grans, les aduladores Goneril i Regan. La més petita, Cordèlia es nega a entrar en el joc humiliant del seu pare amb les seves germanes i és enviada a l’exili. És el punt de partida d’El rei Lear, l’obra de Shakespeare que la productora gracienca Laperla29 torna a portar a la Biblioteca de Catalunya el proper 18 d’abril i fins al 15 de maig.

En els darrers mesos, l’obra, sota la direcció d’Oriol Broggi, s’ha estat representant en gira en diversos pobles i ciutats d’arreu de Catalunya.

Segons Broggi, “El rei Lear és potser l’obra més difícil i complexa de Shakespeare i s’ha lligat sempre a la maduresa i a la gent gran. Però a nosaltres, una companyia prou jove, això no ens fa por perquè concebim el teatre com una festa. Una celebració que ens uneix amb el nostre públic i amb els nostres autors. Voldira que el nostre Lear fos això: una festa per als sentits i les emocions”.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *