La Sedeta programa un cicle de xerrades per la recuperació de la memòria històrica

El centre cívic La Sedeta engega demà un cicle de xerrades per la recuperació de la memòria històrica. La professora de filosofia Conxa Llinàs dóna el tret de sortida amb una conferència sobre el sufragi femení durant la II República. Llinàs és autora del llibre Feminismes de la Transició a Catalunya. Textos i materials. La xerrada començarà a dos quarts de vuit del vespre. El cicle consta de dues sessions més. La següent serà el dimecres 22, amb un membre d'Amical Mathausen, que parlarà sobre els republicans als camps d'extermini nazis. La darrera serà a càrrec de l'advocat Eduard Moreno, qui exposarà la seva visió sobre la memòria històrica com a assignatura pendent. Aquest cicle està coorganitzat per ATTAC Gràcia, Amical Mathausen i el centre cívic La Sedeta.