La setmana cultural valenciana arrenca avui a La Torna

La setmana cultural del País Valencià a Barcelona comença avui sota el lema Trenquem el silenci. L’acte d’obertura es fa aquesta tarda (19.30) a La Torna (Sant Pere Màrtir, 37), amb la inauguració de l’exposició de Les falles durant la República i la Guerra Civil i el passi del documental El genocidi franquista a València. Tot seguit, s’obrirà un col·loqui amb el director de la cinta, Daniel López, i un membre del Fòrum per la Memòria del País Valencià, Empar Salvador.

Dissabte, la plaça del Poble Romaní acollirà la jornada de cultura popular amb tallers, jocs i demostracions de danses valencianes.

Aquesta és la cinquena edició de la Setmana Cultural Valenciana.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *