Onze il·lustradors, a la segona trobada del gènere per Sant Jordi

f35778Ignasi Blanch, Mercè Canals, Agustín Comotto, Rebeca Luciani, Imma Pla, Antonio Santos, Carme Solé Vendrell, Marc Taeger, Emilio Urberuaga i Nomemí Villamuza són els onze il·lustradors que el proper 23 d’abril participen a la Segona trobada d’il·lustradors Sant Jordi 2009, al Pla de Salmeron.

La idea de crear aquesta trobada sorgeix a iniciativa d’Oblit Baseiria, propietària de Casa Anita, una llibreria especialitzada en literatura infantil on abunden els títols d’il·lustracions. Amb la posada en marxa de la iniciativa l’any passat, Baseiria volia donar protagonisme a uns professionals que queden amagats, tot sovint, darrere de la figura de l’escriptor. Així, si els escriptors signen llibres per Sant Jordi, Baseiria va proposar que els il·lustradors fessin il·lustracions. La primera trobada va ser tot un èxit i al llarg de tota la jornada van apropar-se centenars de persones a veure desenvolupar en directe la seva tasca.

En aquesta Diada, els organitzadors aposten de nou pel mateix format, a partir de les 11 hores els il·lustradors començaran a dibuixar sobre llibres i, a la tarda, a partir de les 17 hores.

La Segona trobada d’il·lustradors amb Sant Jordi compta amb el suport del Districte de Gràcia, la llibreria Aura i la llibreria KnowFood.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *