Els Tres Tombs, contra la malaltia del noma

cartell_noma

La botiga de joguines dels Tres Tombs tornarà a aixecar la persiana el proper diumenge 26 de les 11 a les 14 hores per fer una venda solidària dels estocs finals. Els diners que es recaptin durant la jornada aniran destinats a la Fundació Campaner que, des de la seva creació l’any 1996, es dedica a combatre la malaltia del noma infantil a l’Àfrica.

El noma és una malaltia propiciada per la desnutrició i desfigura el rostre de les persones afectades. La Fundació Campaner treballa amb els infants afectats, els cura i els hi recomposa la cara a través de cirurgia plàstica.

Així, diumenge 26 els Tres Tombs reobre per un dia per col·laborar amb aquesta causa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *