Alberto Belón dimiteix pel cas Store Cafè

El cas Store Cafè, sobre un presumpte episodi de corrupció en l’atorgament d’una llicència de bar i que esquitxa funcionaris i càrrecs del districte de Gràcia, ja s’ha cobrat la primera víctima, almenys provisional: el portaveu del grup municipal del PP al districte, Albert Belón, ha presentat la renúncia temporal a tots els càrrecs fins que s’aclareixi la seva imputació en el cas. Belón, que declararà el 9 de juliol amb la resta d’imputats entre els quals hi ha la gerent del districte, Mari Carmen Fernández, obre així un parèntesi en els seus 8 anys de conseller.

La mesura va ser proposada internament per Belón mateix la setmana passada, al seu parer, per evitar que el cas s’utilitzés contra el partit i es va traduir en forma de carta escrita al president del PP de Barcelona, Alberto Fernández Díaz. La portaveu del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Àngels Esteller, va anunciar que el portaveu del PP de Gràcia havia pres aquesta iniciativa a la comissió municipal de Presidència i Hisenda i, en aquests moments, segons fonts populars, el partit formalment no ha pres una decisió si bé Belón no té previst fer marxa enrere en la seva voluntat.

Tècnicament, segons han explicat fonts populars, es tracta d’una suspensió temporal de funcions que talla almenys de manera provisional la vinculació de Belón amb el partit en tant que assessor del grup municipal a Barcelona, on feia cinc anys que hi treballava, i en tant que portaveu i conseller del districte de Gràcia.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *