La inauguració del mercat de La Llibertat s’endarrereix al setembre

llibertat

El remodelat mercat de La Llibertat s’inaugurarà finalment al setembre, així ho han decidit els paradistes i l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB). Si bé les obres ja estan acabades, els comerciants requereixen entre dos i tres mesos per fer les actuacions d’instal·lació de les càmares frigorífiques i convertir els espais ara buits en parades.

Les obres de remodelació del mercat de la Llibertat ja estan acabades. Malgrat això, la inauguració no es farà fins al proper mes de setembre, quan els comerciants hauran acabat el trasllat de les seves parades. La decisió de posposar novament la data –prevista inicialment per al gener i endarrerida més tard al maig– s’ha pres de forma conjunta entre l’IMMB i els paradistes de La Llibertat. Segons fonts de l’institut, els comerciants han reclamat més temps perquè en temps de crisi l’esforç d’inversió que suposa l’adaptació de les parades s’accentua i requereixen d’un període més llarg per fer les seves obres particulars. “Hem de posar càmeres frigorífiques, transformar els espais que ara estan buits en les nostres parades, amb tot el que això suposa en tema d’obres”, explica Tino Mora, membre de la junta del mercat de la Llibertat.

Foto: Javi Soria

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *