Noranta entitats participen aquest cap de setmana a la Mostra del passeig de Sant Joan

Saladestar, Gràcia Territori Sonor, Fundació Altarriba, el Grup 1850, el Centre, Lluïsos, el Taller d'Història de Gràcia, el Cargol Graciós... Noranta entitats surten des d'avui a les deu fins demà diumenge a les 15 hores al passeig de Sant Joan dins la Mostra d'Entitats. Una de les novetats d'enguany és la millora en l'accessibilitat i la mobilitat ja que les casetes han incorporat rampes. Segons el Districte, l'objectiu d'aquesta Mostra d'Entitats és visualitzar tots aquells col·lectius i associacions que treballen als cinc barris de Gràcia. Al llarg de tot el cap de setmana es faran activitats diverses, com ballades de country, conta contes dels Geganters de Gràcia, una mostra de swing, iniciacio al tir amb arc, la presentació del llibre El diccionari del vi i el beure o la visita al Camp d'en Grassot, de la mà d'Antoni González. L'Independent també serà en aquesta Mostra, a l'estand número 30, on s'hi podrà recollir l'anuari, el setmanari, informació sobre el I Concurs Jove de Textos Periodístics, la trobada dels 300 a la plaça de la Vila i comprar la nova samarreta de Gràcia is not Barcelona.Clica aquí per consultar el programa complet d'activitats de la Mostra