Mig miler de persones participen en un acte pel català

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i la Comissió de la Dignitat van reunir ahir mig mil miler de persones als Jardinets per recordar el setantè aniversari del començament de la repressió contra la llengua catalana.

“Hem intentat representar i exemplificar aquesta repressió contra la llengua catalana i, alhora, la lectura de textos satírics per part d’actors i directors per fer visible la vitalitat de la llengua catalana”, va dir el portaveu de la Comissió per la Dignitat, Pep Cruanyes.

En l’acte hi van participar actors, escriptors i altres intel·lectuals catalans, com Ignasi Riera i Carles Canut. També s’hi van poder veure banderes independentistes i d’altres amb el lema ’70 anys contra el català’.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *