Nova acció de l'Escamot Francesc Derch

2 L'organització d'acció directa no violenta Escamot Francesc Derch ha tornat a actuar. Aquest cop, a l'Espai Jove de Gràcia. L'acció va tenir lloc la matinada del 18 d'abril i els membres de l'escamot van procedir a tapar la gran B de Barcelona de l'espai amb una G de Gràcia.

Amb aquesta acció, segons expliquen en un comunicat fet arribar a L'Independent, vol recordar" a l'ocupant barceloní que aquest edifici és propietat del poble de Gràcia i que el seu ús per part d'entitats de Barcelona, com el CJB, és una mostra més del menyspreu de l'Ajuntament a la plaça Sant Jaume envers la Vila de Gràcia, on el consistori encapçalat per Jordi Hereu actua com si fos casa seva. I si no hi són convidats, a Gràcia els barcelonins no hi són benvinguts".

L'escamot també celebra la col·locació d'una placa en homenatge a Albert Musons i el canvi de nom de la plaça de la Vila.