Lesseps acull activitats de Sant Jordi

lesseps-st-jordi

Amics de la plaça Lesseps estrena la seva programació amb la Diada de Sant Jordi. A les onze del matí es farà una lectura pública de la novel·la El fantasma del cinema Roxy, de Juan Marsé. ““Se desploma en la plaza de Lesseps la fachada del cine en medio de una roja polvareda, el techo se abate sobre el patio de butacas, el escenario permanece erguido un instante, se rasgan y desprenden y caen las viejas cortinas azules…”, diu l’obra. El Roxy va ser un cinema ubicat a la plaça Lesseps que va tancar el 2 de novembre de 1969.

Per a la tarda, els Amics de la plaça Lesseps han previst un espectacle de titelles per als més menuts.

D’altra banda, amb motiu de la festa del llibre i la rosa, la botiga Bateau Lune -premiada amb el Vila de Gràcia 2008 a la millor iniciativa comercial- instal·larà una parada a la Rambla Catalunya on la il·lustradora Maria Ella Carrera signarà el llibre Mimi i la jirafa blava.

La II Trobada d’Il·lustradors torna al Pla de Salmeron per fer les delícies dels amants de la il·lustració i d’aquells que encara no han descobert aquesta disciplina artística.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *