Neix el primer Cicle de Música Tradicional d’Arreu en Esperanto

esperanto

L’Associació Catalana d’Esperanto, dins el centenari del Congrés Universal d’Esperanto a Barcelona el 1909, programa el primer Cicle de Música Tradicional d’Arreu en Esperanto, que tindrà lloc aquest divendres i dissabte al CAT.

Jomo i els llibertaris i Kaj Tiel Plu actuen la nit de divendres. El músic de Jomo i els llibertaris és Joan-Marc Leclerq, un artista occità que en solitari munta concerts de música tradicional i festiva en 22 llengües, entre les quals, l’esperanto. Els Kaj Tiel Plu és un grup especialitzat a versionar música tradicional catalana, occitana, serfardita i altres orígens.

Des de la zona alpina de l’Arpitània, dissabte arriba a l’escenari del CAT el duet Duobla Unu. També participa al cicle el grup Marianta, un duet frisó format per Marita i Marian, dues intèrprets que formen part del quartet esperantista Kajto i de la formació neerlandesa Mare Magenta.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *