‘Plastilina’ puja aquest vespre a l’escenari de la Beckett

p1050608La Sala Beckett acull des d’aquest vespre i fins al 24 de maig l’obra Plastilina, un espectacle de Marta Buchaca que reflecteix les noves formes de violència del món adolescent.

Plastilina és la història de tres amics que cometen un crim que els converteix en protagonistes de les portades dels diaris. Les famílies d’aquests joves són incapaces de suportar la pressió mediàtica.

Per a la directora de l’obra, Marta Buchaca, “Plastilina parla de moltes coses, parla de què vol dir ser pare i de què passa quan un fill no és com els pares volen que sigui. El pare de Plastilina té la sensació d’alguna manera d’haver engendrat un monstre. I m’interessa molt la relació que s’estableix entre el pare i el fill després que el pare sàpiga el que ha fet el fill”.

Interpretada per Pere Molina, Mone, Albert Carbó, Albert Joseph, Jaume Madaula i Vicky Luengo, l’obra va ser guardona l’any 2007 amb el XXXV Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *