Alerta per una presumpta estafa múltiple per venda de motocicletes

Desenes d’afectats que han abonat la meitat o el total del preu d’unes motocicletes d’oferta que encara no han vist i un presumpte estafador, que tenia el seu despatx a Gràcia, il.localitzable. Aquests són els dos agents principals d’una nova alerta d’estafa que ha saltat aquests dies i que ja suma una denúncia a la comissaria dels Mossos de Gràcia i una altra a l’Eixample. En els propers dies la resta d’estafats presentaran una denúncia conjunta tot i que hores d’ara els Mossos ja estan investigant el cas.

Fa dues setmanes que els clients de X.T. no saben absolutament res d’ell ni de les motocicletes que els va prometre. L’empresari, que durant poc més d’un mes havia instal·lat el seu despatx al número 15 del carrer Gran i que el va abandonar abans de Setmana Santa, no respon ni trucades ni correus electrònics i els afectats, cansats de la situació i amb la sospita que es tracta d’una estafa organitzada, han decidit presentar una denúncia conjunta als Mossos d’Esquadra per localitzar l’empresari i recuperar els diners. Un soci de X.T. va parlar amb un dels clients aquest dimecres i els hi va afirmar que tenien intenció de tornar els diners “en un o dos mesos”. La trama parteix d’uns anuncis a internet que el presumpte estafador va penjar al març en els quals posava a la venda unes motocicletes que anteriorment havien estat usades per una companyia de telèfons mòbils per a una campanya publicitària. Gairebé noves, amb els papers al nom del client, lliurament immediat, un casc de regal i un preu molt reduït, 499 euros. Molts van ser els que es van interessar per aquesta oferta i molt pocs els que han obtingut el vehicle. Els que han tingut la sort de completar la transacció es queixen que encara no tenen els papers. La majoria, però, van pagar per avançat la totalitat o una part de l’import i, acte seguit, van rebre múltiples excuses fins que la comunicació es va trencar.
Els Mossos d’Esquadra estan seguint el cas tot i que tampoc han pogut localitzar l’empresari. Les empreses instal·lades a la finca del carrer Gran de Gràcia han mostrat la seva preocupació per la mala imatge que els hi ha generat aquest cas i han volgut subratllar que no en tenen res a veure i que el despatx que utilitzava l’acusat ja ha estat llogat per altres persones.

, , ,

1 thought on “Alerta per una presumpta estafa múltiple per venda de motocicletes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *