Mobilitat s’inclina per les pilones ‘virtuals’ amb control per matrícula

Les pilones no han mort, es mantindran de manera virtual. Aquesta és la solució de les quatre en estudi que ara mateix guanya més punts en l’inici del debat participatiu que ha engegat el conseller de Mobilitat del districte, Roger Amigó (ICV-EUiA) i que aquesta setmana ha continuat a la comissió de comerç. El sistema de pilones virtuals funciona per control de matrícules i multa els conductors que passin sense estar registrats.

Després que la diagnosi de l’estudi de Mobilitat aboqués en la majoria de les opcions l’eliminació total o parcial del sistema de pilones que ara mateix hi ha instal·lades al nucli històric de la Vila, el Districte, a través de la conselleria de Mobilitat s’ha mostrat partidari d’aquest sistema virtual, el tercer que apuntava l’informe, que ja funciona a la part baixa de la Rambla de Barcelona.

Amigó, en declaracions a L’Independent, ha assegurat que aquest és el sistema que troba “més interessant” perquè l’eliminació total dels pivots mòbils suposaria, al seu parer, un augment del trànsit intern en lloc on en aquests dos anys de funcionament.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *