Experimentem amb l’Art inaugura ‘Expogenealogies, re-vestir pensaments’

Genealogies Re-vestir pensaments és una mostra recopil·latòria dels treballs més significatius d’estudiants que han participat en alguna de les quatre edicions de l’assignatura Genealogies femenines de la creació. L’exposició, que s’inaugura avui dissabte a l’Experimentem amb l’Art (Torrijos, 68), reuneix els treballs de sis artistes que sota l’eix de la temporalitat han volgut generar enllaços de debat amb el públic per confrontar els camps semàntics de l’art amb els de l’educació. Totes les temàtiques giren al voltant dels eixos de perspectiva de gènere.

La mostra s’inaugura avui a les 18.30 i es podrà veure fins al 9 de maig.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *