Tato Garcia: “És complicat que continuï al club”

tato

Tato García, entrenador de waterpolo del CN Catalunya i membre del dream team gracienc dels anys noranta, pot estar vivint els seus darrers dies al club que l’ha vist créixer tant personalment com professional. Tot i que la seva voluntat és la de seguir al capdavant de l’equip de waterpolo afirma que la seva situació no ha canviat en un any i que està disposat a valorar ofertes d’altres entitats, si el club no li fa una proposta que recompensi el sacrifici que ha fet durant els darrers anys en què la situació econòmica del Catalunya ha estat adversa.

Llegir l’entrevista completa a l’edició impresa de L’Independent de demà divendres

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *