El presumpte estafador per la venda de motocicletes declararà davant el jutge

Els Mossos d’Esquadra han localitzat i detingut aquesta setmana a X.T., l’empresari que presumptament hauria estafat a una vintena de clients amb la venda d’unes motocicletes que cobrava i no lliurava. Després de prestar declaració, X.T. ha quedat en llibertat en tenir un domicili reconegut i després que el cos policial hagi comprovat que té voluntat de presentar-se. Així, el presumpte estafador serà citat a declarar pel jutge en les properes setmanes.

Des que van tenir coneixement dels fets, els Mossos han registrat quatre denúncies d’afectats per aquesta presumpta estafa. A més, hi ha altres casos arreu de Catalunya on X.T. presumptament també hauria realitzat estafes similars, però en cap cas hi ha sentències condemnatòries, ni judicials ni policials.

Segons fonts policials, sembla ser que X.T. no tenia ànim d’estafa i l’acusat ha explicat que va tenir problemes amb els proveïdors de les motocicletes, ja que els lliuraments no es van fer en la data correcta i això va impedir que ell les pogués donar als seus clients. A més, X.T. ha presentat tota una sèrie de correus electrònics en què explica aquests inconvenients a les persones que han avançat uns diners per adquirir la motocicleta.

L’empresari tenia el seu despatx al número 15 del carrer Gran de Gràcia i el va abandonar abans de Setmana Santa.Per saber més sobre els antecedents d'aquesta estafa, clica aquí