El Plenari decideix donar impuls als camins escolars

Els cinc grups municipals van mostrar-se favorables al plenari d’ahir a la mesura de govern d’impulsar els camins escolars. L’objectiu de la proposta és donar continuïtat als projectes existents i iniciar-ne d’altres, així com aconseguir una major implicació de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, dels comerciants i de les àrees de mobilitat.

També es vol crear un grup de treball que estudiï els camins escolars a Gràcia i elabori un document que reculli tots els aspectes que s’han d’abordar a mig termini.

Una de les propostes plantejades, la d’organitzar unes jornades obertes anuals, té la seva manifestació concreta demà dijous, amb la celebració de la Trobada de Camins Escolars de Gràcia a les sis de la tarda a la seu del districte. Hi participaran els equips directius i l’associacions de mares i pares de diversos centres, els serveis tècnics, la Guàrdia Urbana i la Via Pública. Amb aquesta trobada, es vol crear xarxa entre els camins escolars i compartir experiències.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *