Clara Mas: “Estic molt tranquil·la. El cartell el vaig fer fa un any i fins ara no havia vist el disseny de la Marató de Madrid”

En declaracions a l’Independent.cat Clara Mas, autora del disseny guanyador del concurs de cartells de la Festa Major de Gràcia 2009, s’ha mostrat “molt tranquil·la” davant de les acusacions de plagi per part de l’empresa que va dissenyar el cartell de la Marató de Madrid. “Al principi quan em vaig assabentar del problema em vaig preocupar però un cop ja vaig parlar amb professionals del sector em van dir que el meu cartell en cap cas es podia considerar un plagi del de Madrid”, ha explicat Mas. “Aquest cartell el vaig fer l’any passat però no vaig arribar a presentar-lo a temps, així que vaig decidir presentar-lo en aquesta edició. A més, compto amb tota la documentació que confirma aquest fet, per tant, estic molt tranquil·la”. Si bé la semblança entre els dos cartells és real, professionals del disseny gràfic han apuntat que la utilització de recursos gràfics similars és habitual i que cartells en els quals hi apareixen el perfil d’un món o altres formes amb la figura de cases, monuments o persones hi ha més de dos i de tres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *