Els bars de Gràcia ja han esgotat totes les seves reserves per veure la final de la Champions

Quan falten dues hores per a la final de Roma, que enfrontarà el Barça i el Manchester United, és impossible trobar un lloc lliure als bars del centre de la Vila de Gràcia per veure l’enfrontament per televisió. De fet, hi ha locals que ja fa dues setmanes que ho tenen tot reservat i d’altres que encara avui ocupaven les darreres localitats. Però el cert és que tots els bars que ha consultat l’Independent.cat aquesta mateixa tarda ja han confirmat que no poden admetre més gent. Una situació similar es va viure el passat 6 de maig quan el Barça es va classificar per la final amb el gol d’Andrés Iniesta en els darrers minuts del partit. Aquella nit els bars eren plens i centenars de persones seguien l’enfrontament des del carrer a través de les finestres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *