Els Mossos detenen un lladre acusat d'entrar a sis pisos en una nit

El Mossos d'Esquadra de Gràcia han detingut a Zakariae E.G., un jove de 19 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència a l'interior d'habitatge i cinc robatoris amb força. Tots els fets que se li imputen van ser comesos el passat 24 de maig. Uns veïns van alertar aquella matinada a una dotació de la policia autonòmica perquè hi havia un home al carrer Sant Lluís que estava escalant a l'interior de diversos pisos. Els Mossos van comprovar que s'havia produït un robatori amb violència i intimidació a l'interior d'un pis i un robatori amb força a un altre domicili, per això van activar un dispositiu per localitzar i detenir l'autor dels fets. Els agents van detenir el lladre als pocs minuts. El grup de robatoris amb força de l'àrea territorial d'investigació de Barcelona va comprovar que el detingut havia participat en altres quatre robatoris amb força registrats al carrer Sant Lluís i Torrent de les Flors.  Zakariae E.G., que té antecedents policials, va ingressar a presó després de prestar declaració.