Reobren els accessos del Park Güell

Finalitzades les tasques de neteja forestal del Park Güell després de la forta ventada del mes de gener, ahir dissabte van reobrir-se tots els accessos. D’aquesta manera, segons informa l’Ajuntament de Barcelona, també ha quedat normalitzat el pas pels camins que utilitzen els veïns.

Al juny s’obrià l’accés a la zona semiforestal del Park Güell, des del passeig de les Palmeres fins a la zona forestal, i s’habilitaran els accessos al parc per l’avinguda Coll del Portell, la Baixada de la Glòria i els accessos des de la zona forestal del Forat del Vent, Casa Trias i Camí de Can Xirot.

El total d’arbres afectats a la zona forestal i semiforestal és de prop d’un miler, mentre que a la zona patrimonial són 80. Les tasques de replantacio d’arbrat s’iniciaran a la tardor.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *