Engega el procés participatiu per decidir el nom de l’equipament juvenil del carrer Gran, 190

La Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia, juntament amb el Consell de la Joventut de Barceloa, ha obert un procés participatiu per decdir el nom de l’equipament de joves del carrer Gran amb Santa Rosa. El procés es dividirà en tres parts: l’aportació de noms, la valoració de les aportacions i l’elecció del nom definiut.

La primera fase s’allargarà fins al 10 de juny. Així, tots aquells qui estiguin interessats en proposar noms per a l’equipament el poden presentar a www.esbuscanom.org o a una bústia instal·lada a l’Espai Jove. De l’11 al 22 de juny es faran les valoracions de les aportacions. La tercera fase per elegir el nom definitiu engegarà el 23 de juny i clourà el 2 de juliol.

Entre totes les persones que participin en el procés se sortejarà un premi.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *