Un experiment per als amants del cinema, als Casablanca Kaplan

Els Casablanca Kaplan impulsen Trash entre amics, el que defineixen com un experiment perquè les pel·lícules comentades, que van ser l'origen mateix del cinema, es puguin reformular en el segle XXI. I han decidit fer-ho amb pel·lícules que tracten l'absurd, amb freqüència de manera completament accidental, el cinema de sèrie Z, el cinema Trash. La primera trobada tindrà lloc el proper dissabte 13 als cinemes Casablanca Kaplan, als Jardinets. Nacho Vigalondo, director de Los Cronocrímes; el Sr. Ausente, autor de El blog ausente; Ruben Lardín, gourmet de la sèrie B, i Raúl Minchinela, responsable de Reflexiones de Repronto, comentaran el film en directe, sense pauses, amb la col·laboració de tots aquells qui s'animin a participar en el primer Trash entre amics. La cinta que s'ha triat per a l'estrena d'aquest experiment és Made in China, dirigida, produïda i protagonitzada per John Liu, un actor d'arts marcials que, després de la mort de Bruce Lee, va venir a Europa a intentar ocupar el seu tro. Trash entre amics vol retornar el plaer del cinema com a experiència compartida.