Ramon Tremosa vota a primera hora a l'escola Vedruna, on es registra la primera anècdota de la jornada

L'eurocandidat de CiU, Ramon Tremosa, ha votat a les deu del matí a l'escola Vedruna del carrer Gran de Gràcia, acompanyat de la seva dona i dels seus tres fills. Tremosa ha assegurat que els comicis són una oportunitat perquè els catalans demostrin que "Catalunya és una nació europea". Malgrat no ha volgut apuntar amb quin percentatge de participació se sentiria satisfet, sí que ha volgut subratllar que "l'abstenció degrada la democràcia" i per això ha emplaçat als ciutadans a exercir el seu dret a vot al llarg de la jornada. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, ha estat en aquest mateix col·legi on s'ha registrat la primera anècdota del dia. El president d'una de les tres meses era d'origen suec, per això ha demanat si podia ser substituït perquè no entenia ni el català ni el castellà. La mesa s'ha acabat constituint amb el president suplent.