Adrià Buetas, porter suplent de l’Europa, escollit quarta millor promesa de l’estat

El segon porter de l’Europa, Adrià Buetas, s’ha classificat en quarta posició en el prova de joves porters organitzada pel portal d’internet soloporteros.com. A les proves realitzades a Madrid, Barcelona, Saragossa, La Corunya, València i Màlaga s’hi van presentar centenars de porters d’arreu. Finalment Buetas va entrar en la selecció final de només 18 candidats i després d’una intensa jornada a Madrid va quedar com a quart classificat. El premi pel guanyador no era gens menyspreable: la plaça de tercer porter del Màlaga Club de Futbol, equip de la Primera divisió. En declaracions a ceeuropa.cat, el porter escapulat ha afirmat que la seva primera intenció era realitzar un entrenament específic per a porters i que ha quedat sorprès del resultat tan positiu que ha obtingut. “Ara la meva prioritat és convertir-me en el porter titular del primer equip de l’Europa”, ha conclòs Buetas després d’aquesta experiència.