L’Europa no renova a José Ángel Valero i aposta per Pedro Dólera, exentrenador del CD Marianao

valeroredLa junta directiva del Club Esportiu Europa ha decidit no renovar el que ha estat l’entrenador del primer equip en els darrers dos anys i secretari tècnic del club aquesta temporada, José Ángel Valero, que abans s’havia fet càrrec del juvenil A. Diumenge el president va comunicar la notícia a l’exentrenador i en la reunió de junta directiva d'aquest dilluns s'ha ratificat la decisió i s'ha posat sobre la taula el que sembla ser el nom definitiu que encapçalarà la banqueta per a la temporada 2009 – 2010, Pedro Dólera. A falta de confirmació oficial, el més probable és que Dólera sigui el nou entrenador de l’Europa després de tancar la seva etapa al CD Marianao Poblet, de Primera Catalana.