Comencen les obres al carrer Gran per ampliar la recollida pneumàtica

obresLes obres per connectar la xarxa de recollida pneumàtica del carrer Gran, en el tram de Carolines a Lesseps, amb la nova central de residus de la plaça Lesseps comencen avui dissabte. L’objectiu és construir tres dipòsits de contenció d’escombraries amb les bústies corresponents al carrer Carolines, a Gran de Gràcia amb Nil Fabra, i a l’extrem del carrer Gran que toca amb la plaça. També es renovarà el sistema de canonades existents i se substituiran les de 300 mil·límetres per les de 500 mil·límetres. Amb el nou sistema els usuaris abocaran les escombraries a les bústies i aquestes seran transportades al centre de tractament. El Districte ha fet arribar una carta a tots els veïns i comerciants que estaran afectats per les obres per informar-los sobre com funcionarà la recollida d’escombraries mentre durin les actuacions.

El cost de les obres, que s’han pogut finançar a través del Fons d’Inversió Local, és d’1,2 milions d’euros. La durada prevista és de quatre mesos, si bé durant la Festa Major s’aturaran les actuacions.

Foto: Javi Soria

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *