L’Olokuti acull un acte per demanar la llibertat de la líder birmana Aung San Suu Kyi

Amb motiu del 64è aniversari de la líder birmana i Premi Nobel de la Pau, Daw Aung, San Suu Kyi, l’organització Birmània per la Pau ha organitzat una sèrie d’actes arreu de l’Estat i entre aquests, un a Gràcia. L’Olokuti acull demà la projecció del film de John Boorman Más allá de Rangún, que explica la història d’una metge nordamericana que al 1988 viatja amb la seva germana en una excursió organitzada a Birmània. Una nit surt a passejar i descobreix una manifestació política on es queda eclipsada per la presència d’Aung San Suu Kyi. A l’acte també hi serà present U Aung Ko, poeta de Birmània, amic de Suu Kyi i actor protagonista de la pel·lícula.

La líder birmana de la Lliga Nacional per la Democràcia està sota detenció domiciliària des de maig de 2003. És el tercer període de detenció a casa que pateix. Amb aquesta campanya es vol promoure el seu alliberament.

Olokuti (Astúries, 36), a les 18.30

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *