El Districte neteja el solar de l’antiga Quirón

quironEl regidor del Districte, Guillem Espriu, va anunciar ahir al consell de barri de La Salut que el consistori efecturà la neteja i el tancament del solar de l’antiga clínica Quirón. D’aquesta manera respon a les múltiples queixes dels veïns de la zona que havien detectat la presència de rates per l’avançat estat d’abandonament del terreny. A més, les tanques de ferro sobresurten per la vorera i això suposa un risc per als vianants.

Es tracta d’una actuació subsidiària per part del Districte, el que vol dir que el consistori intervé, atès que el propietari no ha respost a les peticions de neteja de l’administració, i un cop feta la neteja la propietat haurà de pagar el servei.

, , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *