Les fotografies de Liu Bolin, a la galeria Tagomago

La galeria Tagomago acull des d'avui la mostra Hiding in the city, una col·lecció de fotografies de l'artista Liu Bolin que ofereix una sensació inquietant, ja que mostra personatges que es camuflen amb el paisatge, amb els edificis i fins i tot entre d'altres personatges. Amb aquesta mostra, la galeria s'inaugura de forma oficial, tot i que ja va obrir les portes al públic al maig. Tagomago, al carrer Santa Teresa, és un projecte personal de Vicenç i Valérie Boned, dos col·leccionistes d'art que tenen previst exposar una mitjana de 10 exposicions a l'any basades a l'eclecticisme del seu fons privat, i que pretén acollir totes les tendències de la fotografia. La galeria té una sala principal amb llum natural, per a artistes reconeguts, i una sala per descobrir nous talents, així com una sala de lectura.Hiding in the city es podrà veure fins al 24 de juliol.