Rauxa celebra el seu vintè aniversari

rauxaL’associació Rauxa compleix vint anys i ho celebra aquest diumenge 21 de juny amb una jornada de conferències a l’hotel Majèstic. La inauguració dels actes anirà a càrrec de la consellera de Salut, Marina Geli; el psiquiatre Francesc Freixa, i el director de FEANTSA, Freek Spinnewijn.

A partir del migida es faran tallers simultanis sobre la prevenció dels problemes per consum d’alcohol, els alcohòlics rehabilitats i la família, la marginació i l’alcoholisme, i el tractament de dependència de l’alcohol.

Rauxa és una ONG declarada d’utilitat pública l’any 1997, que ofereix tractament integral de dependència de l’alcohol i altres adiccions per a alcohòlics sense llar, que té com a objectiu la reinserció d’aquestes persones a la societat. Rauxa, amb seu al carrer Doctor Rizal, té el restaurant La Terrasseta on es tracta d’aconseguir la capacitació laboral dels usuaris de l’entitat.

Foto: Javi Soria

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *