El primer festival internacional de cinema trans-intersex, a la cartellera dels Casablanca-Kaplan

casablanca3MosTra’ns, el primer festival internacional del cinema trans-intersex, arriba aquesta tarda als cinemes Casablanca-Kaplanca. La mostra vol ser, segons expliquen els organitzadors, un exercici de visibilitat i d’activisme audiovisual.

Des d’avui a divendres es poden veure dues pel·lícules en les sessions de les vuit i les deu del vespre. En alguns casos també hi serà el director del film. Mostra’ns vol posar sobre la taula diverses formes de viure la transsexualitat, el transgenerisme i la intersexualitat amb l’objectiu d’establir referents  i apropar aquesta realitat als ciutadans per tal de trencar amb tòpics i estereotips.

Cartellera

Dimarts, 23 de juny

20 h. 1977  /   Still Black

22 h. Trans en Lluita  /  L’ordre des mots

Dimecres, 24 de juny

20 h. Hotel Gondolin  /  Ferides

22 h. Vero  /  Travel Queeries

Dijous, 25 de juny

20 h. Straightlaced. How gender’s got us all tighted up!

22 h. Die katze wäre er ein vogel  /  Generando

Divendres, 26 de juny

20 h. El terror transexual  /  Test de la vida real

22 h. 3xFTM

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *