La tècnica de rehabilitació de la crioteràpia arriba a la Quirón

La clínica Quirón és el primer centre de l’Estat que començarà a oferir la crioteràpia, una tècnica de rehabilitació amb temperatures de fins a menys 110 graus centígrads.

La crioteràpia s’utilitza, principalment, per tractar patologies reumàtiques i per millorar processos postoperatoris de cirurgia ortopèdica i traumatologia. Si bé aquesta tècnica és novedosa a l’Estat espanyol, ja s’utilitza a països com Alemanya i Àustria.

Aquest sistema de rehabilitació està format per tres càmeres per les quals passa el pacient. La primera està a menys 10 graus, la segona a menys 60 i la tercera a menys 110 graus. El pacient passa per les primeres per preparar-se per entrar a la tercera, on s’hi pot quedar un màxim de 2 minuts ja que el cos no tolera aquestes temperatures massa més temps.

, , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *