CiU demana un pla per recuperar la convivència a les places

El grup municipal de CiU ha reclamat al bipartit l’elaboració d’un pla específic per a la recuperació de la convivència a les places de la Virreina, del Sol, de Diamant i de la Revolució. Segons la regidora adscrita a Gràcia, Francina Vila, “les places són un espai molt caracterític de la Vila i responen a un tipus d’urbanisme molt concret, que les configura com a espai de trobada i esbarjo per als veïns; malgrat això, la situació s’ha degradat i ja fa temps que aquests espais s’han convertit en un lloc de conflicte en lloc de convivència” i afegeix que “el responsable és el govern del districte, amb Guillem Espriu al capdavant, que ha permès aquesta degradació”.

Per a CiU cal “més fermesa i decisió per cercar una solució a aquest problema de civisme”.

, , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *