Retirats els bancs de la zona alta de la plaça del Sol

DSC_0598El que en els darrers dies s’havia convertit en una proposta per donar resposta a la queixes dels veïns de la plaça del Sol s’ha convertit ja en una realitat. Empleats municipals han retirat els bancs de la part superior de l’espai (hores d’ara només n’hi queda un) després que s’intensifiqués el malestar tant dels qui viuen a la plaça com dels comerciants que han denunciat baralles i sorolls constants. De moment sí que s’han conservat els bancs de la part lateral. La mesura pretén disminuir els conflictes a la plaça així com posar traves a la distribució de droga existent a la zona. La decisió presa pel Districte també vol acabar amb la venda de begudes que fan alguns bars a la gent asseguda als bancs, un cop se'ls omplen les terrasses.