Retirats els bancs de la zona alta de la plaça del Sol

DSC_0598El que en els darrers dies s’havia convertit en una proposta per donar resposta a la queixes dels veïns de la plaça del Sol s’ha convertit ja en una realitat. Empleats municipals han retirat els bancs de la part superior de l’espai (hores d’ara només n’hi queda un) després que s’intensifiqués el malestar tant dels qui viuen a la plaça com dels comerciants que han denunciat baralles i sorolls constants. De moment sí que s’han conservat els bancs de la part lateral. La mesura pretén disminuir els conflictes a la plaça així com posar traves a la distribució de droga existent a la zona. La decisió presa pel Districte també vol acabar amb la venda de begudes que fan alguns bars a la gent asseguda als bancs, un cop se’ls omplen les terrasses.

8 thoughts on “Retirats els bancs de la zona alta de la plaça del Sol

 1. Sembla mentida! Treuen els bancs de la plaça? I la gent gran? I la gent que només vol seure i gaudir de la plaça? Però què se n’està fent d’aquella Gràcia de les places?

 2. Per culpa d’uns quants i afavorint a uns altres, ja no podré seure (si estan els altres ocupats) a la plaça del Sol durant tot el temps que no hi ha marro. Que fora de la temporada d’estiu és practicament tot el matí i part de la tarda.
  El que no entenc és com ningú abans havia pensat aquesta genial idea per eliminar el narcotràfic (al major o de minoristes). Retirem tots els bancs del món i acabarem amb la droga !
  Increible.

 3. la gent gran? ningú pense amb ells ?hi els nens? que posin un apartat a la generalitat i que es droguin allí i dexeu viure amb pau als demes hi poseu els bancs ja

 4. Jo, a part de treure els bancs, posaria un checkpoint a les entrades de la Vila i demanaria el carnet per poder passar. I res d’entrar amb bambes!
  Això és increïble!

 5. Ja posats,… jo demanaria que xapin el Teatreneu, doncs és molt molest haver de suportar cada dia les cues de gent que esperen per entrar, després els comentaris a la sortida,… els de la gent que pren alguna cosa a la part de fora,…. i així podriem anar dient…… Si el problema que hi ha és de manca d’espais per a poder compartir… El primer que s’omple son els bancs de les places del barri, que fins ara -i no voldria donar idees- son gratuits…. La calor deu capgirar els cervells…

 6. Primer fan il•legal jugar a pilota als nens per molestar als clients desprès ens fan treure els bancs de les places i el següent que serà?! on ses vist que un barri dins d’una vila com la nostre siga possible això i encara més que ho consentim! això és la destrucció de la vila no el fet de treure un útil banc per tothom qui vulga seure i fer vida i alegrar el carrer, si no! permetre una política com la que esta duent el nostre ajuntament en contra del habitants de Gràcia i afavorint la gestió de negocis privats i és més duen politiques inútils per tal de fer veure que si que fan quelcom en contra de problemes veritables com la droga, per que clar tothom ja ho sap! que si traiem els bancs el nivell de droga baixarà ja se sap que els camells van molt cansats ( tant com l’ajuntament atrevint-se a dir això i negant moure suor per tal d’aturar-ho realment) tothom sap que sent-se bancs no hi ha camells..
  Trobo lamentable la política farsant de fer algo inútil per posar-se unes medalles i encara pitjor afavorir els negocis privats i negant la vida de Vila que puguem dur a terme no és un banc és una opció que ells trien.
  Ara només cal saber si som nosaltres que volem acabar tenint el carrer com un punt de pas o Com un punt de reunió de tota la Vila!
  Els bancs no fan soroll les vostres politiques fan pudor!

 7. Si les places les tanquem,
  si a les places els traiem els bancs,
  si a les places els traiem els arbres i les fem dures… alguna cosa està passant i no és bona.
  Les places estan pensades per a la gent gran, els joves, els infants, els veins que vulguin sortir i fer tertúlia…
  Si les limitem, on aniran?
  potser seria millor i encara estariem atemps de fer una bona canpanya de sivilitsació civisme per poder conviure tots en els espais públicis

 8. al.lucinant! l’altre dia m’hi vaig passar i hi havia una de gent asseguda al terra….ara ho entenc. sol.lucions de calçotada per a problemes complexes. en que s’està convertin la vila amb aquestes idees repressores camuflades com ingenioses? Quina serà la següent? quina por………!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *