Sabor de Gràcia, pregoners de la Festa Major 2009

SabordegraciaSicus Carbonell i la seva banda rumbera Sabor de Gràcia seran els encarregats de fer el pregó de la Festa Major d'enguany. El grup, que ja al 1999 va composar l'himne És la festa, obrirà les festes amb un discurs que asseguren que serà "diferent i alegre". "El pregó el faré com a veí, més que com a artista, perquè puc parlar de les meves pròpies vivències", avança Sicus Carbonell a L'Independent de Gràcia. "Vull que toqui la fibra i vull reivindicar la consciència dels veïns per fer guarnits i per mantenir la celebració viva". Carbonell apunta la possibilitat de fer el pregó mig parlat, mig cantant. "Sempre m'ha agradat la Festa Major. De petit esperava que arribessin aquests dies per trencar l'olla, jugar a futbol amb els amics i passar-ho bé", afegeix Sicus. Fins i tot, va arribar a formar part de la comissió de festa de la plaça del Poble Romaní al 1995-1996.  "Vaig estar pintant guarnits!" Sabor de Gràcia compleix enguany els seus 15 anys de vida. De fet, aquests rumbers graciencs es van donar a conèixer en el marc de la Festa Major i valoren que és un bon escenari on celebrar l'aniversari.