Arriba el II Festival de Música Justa

olokutiDesprés de l’èxit aconseguit en el I Festival de Música Justa, l’Olokuti programa una segona edició d’un cicle que té per objectiu exigir un tracte legal i econòmic just per als artistes musicals del país. Els concerts se celebraran al jardí de l’Olokuti, al carrer Astúries 36, els dissabtes dels mesos de juliol i agost. Tot i que el calendari d’actuacions encara està per tancar, ja hi ha confirmats els concerts de Matinée, Els Padrins, Amato Petito, Duo Contramarca i Dídac Rocher. El festival pretén també difondre el treball solidari dels músics i les bandes a través d’aquestes actuacions i promoure la venda de CD a un preu responsable. El projecte Fair Music suposa que el CD serà comercialitzat a un preu just per a l’artista i assequible per al consumidor, amb el compromís que, com a mínim el 51 per cent del preu anirà directament a la butxaca del creador. Foto: Javi Soria