El documental 'Xesco Boix: 25 anys de la seva desaparició', al CAT

Han passat 25 anys de la mort del pioner de la música folk i l'animació infantil en català, Xesco Boix. Per commemorar la data, el grup Enderrock presenta demà dijous al CAT el documental Xesco Boix: 25 anys de la seva desaparició, que analitza la petjada que ha deixat el músic en el món del folk i de l'animació. També es parlarà dels números especials de les revistes Enderrock i Sons de la Mediterrània centrats en la seva figura i que inclouen un cançoner per interpretar amb la guitarra 25 peces clàssiques del seu repertori. L'acte, que començarà a les 12 hores, comptarà amb la presència de l'editor del Grup Enderrock, Lluís Gendrau; el director de la revista Sons, Jordi Martí; la directora del documental, Carme Cant; el músic d'Ara va de Bo, Jordi Roura; l'animador infantil i biògraf de Xesco Boix, Lluís Maria Panyella, i els músics que han intervingut en aquest documental que demà es podrà veure.